دستگیری سارقان به عنف در کلاله

سرهنگ سید خلیل هاشمی گفت: در پی وقوع چند فقره سرقت به عنف با سلاح گرم و سرد، دستگیری متهمان به صورت ویژه در دستور کار ماموران پلیس آگاهی این شهرستان قرار گرفت.

او افزود: ماموران با انجام اقدامات اطلاعاتی و فنی مخفیگاه متهمان را مورد شناسایی و با هماهنگی، مقام قضایی ۲ نفر از متهمان را در مخفیگاهشان دستگیر کردند.

سرهنگ هاشمی گفت: در تحقیقات به عمل آمده سارقان پس از قرار گرفتن در برابر ادله و مستندات پلیس ناچار به اعتراف به ۸ فقره سرقت به عنف شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان کلاله با اشاره به کشف ۸ فقره سرقت گفت: یک دستگاه موتورسیکلت و یک دستگاه خودروی پراید که توسط این باند در سرقت‌های به عنف مورد استفاده قرار می‌گرفت توقیف شد.

این مقام انتظامی گفت: این باند فعالیت‌های خود را درسطح شهرستان‌های شرق استان انجام می‌دادند که  ۲ نفر از آنان دستگیر و  ۲ نفر دیگر نیز که هویتشان شناسایی شده اکنون متواری و تحت تعقیب هستند.

فرمانده انتظامی شهرستان کلاله با اشاره به معرفی متهمان به همراه پرونده به مراجع قضائی تاکید کرد: شهروندان هشدار‌های پلیس را جدی گرفته و هرگونه موارد مشکوک را با شماره تلفن ۱۱۰ به پلیس اعلام تا در اسرع وقت برخورد قانونی با مجرمان صورت پذیرد.

 

{$sepehr_media_17816065_400_300}