توسعه مراکز اختصاصی بانوان در شهر‌های جدید

خانم خزعلی در بازدید از مرکز کارآفرینی شهر جدید سهند لزوم تقویت اقتصاد پایدار خانواده محور در شهر‌های جدید را مورد تاکید قرار داد و گفت: طرح توسعه مراکز اشتغال جهت تامین اقتصاد پایدار خانواده محور در شهر‌های جدید حرکت خوب و قابل تقدیری است.

وی کمبود مراکز اختصاصی بانوان را یکی از مطالبات اصلی شهروندان به خصوص در شهر‌های جدید دانست و اظهار کرد: توسعه چنین مراکزی می‌تواند در اشتغال بانوان در کنار پرداختن به خانواده تاثیرگذار باشد.

خانم خزعلی ادامه داد: راه اندازی مراکز کارآفرینی و اشتغال گروه‌های مختلف اجتماعی از جمله زنان سرپرست خانوار راهبرد ویژه دفتر توسعه اجتماعی و فرهنگی شهر‌های جدید است که در شهر جدید سهند به طور موفقیت آمیزی اجرا شده است.

معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور همچنین از کانون فرهنگی هنری رهپویان یاس تبریز بازدید و از اقدامات ارزشمند این مجموعه قدردانی کرد و گفت: تجربه‌های خوب دختران این مجموعه می‌تواند الگویی مناسب برای دیگر مجموعه‌های فعال در سطح کشور باشد.

خانم خزعلی یادآور شد: امروز نیازمند تکثیر چنین مراکز پویا و خوش‌فکر در حوزه بانوان و دختران جامعه هستیم.

وی با بیان این‌که توانمندی و ظرفیت بالای بانوان و دختران دهه هشتادی کانون فرهنگی و هنری رهپویان یاس توانسته مخاطبان گسترده‌ای را در سطح منطقه جذب کند گفت: ابتکارات جالب کانون در حوزه تولید نوشت افزار و کارگاه عروسک سازی جالب و نیازمند حمایت دیگر نهاد‌های فرهنگی است.