پنتاگون: کمک به اوکراین بر آمریکا فشار وارد کرده است

کالین کال، معاون وزیر دفاع آمریکا روز دوشنبه گفت که تخصیص میلیارد‌ها دلار کمک نظامی به اوکراین مجموعه نظامی-صنعتی آمریکا را تحت فشار قرار داده است.

به گزارش اسپوتنیک، کال گفت: تلاش‌ها برای کمک به اوکراینی‌ها بر مجموعه نظامی-صنعتی ما فشار آورده است.

 واشنگتن هفته گذشته بسته کمک نظامی جدیدی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار را برای کی‌یف اعلام کرد.

اداره نظامی آمریکا اعلام کرد که کل کمک‌های ارائه شده به اوکراین در دوره ریاست جمهوری "جو بایدن" بالغ بر ۳۸.۳ میلیارد دلار و از زمان آغاز عملیات نظامی ویژه روسیه به ۳۷.۶ میلیارد دلار بوده است.

قابل ذکر است که اوکراین از زمان آغاز عملیات نظامی ویژه روسیه در ۲۴ فوریه ۲۰۲۲، کمک‌های مالی و نظامی عظیمی از کشور‌های غربی به رهبری آمریکا و دیگر کشور‌های اروپایی دریافت کرده است.

کشور‌های غربی از طریق حمایت‌های مادی، نظامی و سیاسی از دولت اوکراین، به دنبال طولانی کردن بحران و جنگ در این کشور هستند.