جذب ۲۸۸ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزا در چهارمحال و بختیاری

محسن مولوی  در کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری افزود: تسهیلات تبصره ۱۶ پایان سال گذشته به استان ابلاغ و عملکرد آن از اردیبهشت امسال آغاز شد.

وی ادامه داد: تاکنون ۱۸ هزار نفر در استان برای بهره‌مندی از تسهیلات تبصره ۱۶ در سامانه ثبت‌نام کردند و دستگاه‌های اجرایی پایش متقاضیان را آغاز و فرایند معرفی آن‌ها به بانک عامل آغاز شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه ۱۸ بانک عامل مکلف به پرداخت تسهیلات تبصره ۱۶ هستند، اظهار داشت: تاکنون چهار هزار نفر تسهیلات این بخش را دریافت کردند.


بیشتر بخوانید


مولوی خاطرنشان کرد: بر اساس ابلاغ بانک مرکزی تا پایان تیر فرصت پرداخت تسهیلات وجود دارد از همین‌رو توصیه می‌شود دستگاه‌های اجرایی بر اساس سهمیه خود، پرونده‌های متقاضیان را به بانک‌های عامل ارسال کنند.

وی افزود: تسهیلات تبصره ۱۶ به صورت کارمزد چهار درصد با بازپرداخت بالای پنج سال پرداخت می‌شود.