هراس رژیم صهیونیستی از رزمایش حزب الله لبنان

رییس سازمان اطلاعات نظامی رژیم صهیونیستی گفت که سیدحسن نصرالله با پرتاب پهپاد‌ها ممکن است مرتکب اشتباهی شود که نتیجه آن می‌تواند منجر به جنگی بزرگ در منطقه شود.

به گزارش خبرگزاری الجزیره، این مقام صهیونیستی در ادامه افزود: هرگونه تشدید تنش علیه ما از سوریه یا لبنان، چه‌بسا منجر به درگیری گسترده‌ای با حزب‌الله در لبنان شود.

در آستانه سالروز آزادسازی جنوب لبنان از اشغال رژیم صهیونیستی در ۲۵ می‌سال ۲۰۰۰ که به «عید مقاومت» معروف شده است، جنوب لبنان یکشنبه، ۲۱ می، شاهد برگزاری رزمایش نظامی با هدف نمایش آمادگی‌های مقاومت برای دفاع از خاک لبنان بود.

کانال «۱۴» تلویزیون رژیم صهیونیستی در این باره اعلام کرد: «حزب الله، امروز یک مانور نظامی گسترده در جنوب لبنان برگزار می‌کند و در این رزمایش از خودرو‌های جنگی، سامانه‌های پرتاب موشک و... استفاده می‌شود و همچنین قرار است مانور زمینی علیه "اسرائیل" نیز شبیه‌سازی شود».

رسانه‌های لبنانی نیز اعلام کردند که تنها چند روز پیش از بیست و سومین سالروز آزادسازی جنوب لبنان از دست اشغالگران صهیونیست، حزب‌الله لبنان، امروز در یکی از اردوگاه‌های خود در جنوب، در نزدیکی نقطه «Mleeta»، رزمایشی با مشارکت رزمندگانش با تخصص‌های نظامی مختلف برگزار می‌کند.