برگزاری جشنواره دستپخت‌های اردکانی

همزمان با روز جهانی موزه‌ها و هفته میراث فرهنگی جشنواره دست پخت‌های اردکانی از سوی اداره میراث فرهنگی اردکان، پایگاه میراث فرهنگی بافت تاریخی و با مشارکت شهرداری اردکان در محل حسینیه چرخاب برگزار شد.

این جشنواره دارای ۱۵ غرفه بوده و غذا‌های سنتی از قبیل سیب و بادمجان، لتیرو، کماچ اردکانی، آش خمیر دیگ، آش بی بی سه شنبه، آش غلیف، سیر و صدا و... معرفی شد.

 در کنار جشنواره فوق نمایش ویدئو مپینگ، برنامه ورزش زورخانه ای، اجرای جشن خیابانی برگزار شد.

 جشنواره دستپخت‌های اردکانی تا فردا شب ۲۸ اردیبهشت ماه برپا خواهد بود و زمان بازدید آن از ساعت ۱۷ لغایت ۲۳ است.