عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس:
مالیات بر سوداگری، سفته بازی در بازار را تضعیف می‌کند

بهروز محبی نجم آبادی عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس گفت: یکی از موضوعاتی که به صورت جدی اقتصاد کشور را تحت شعاع قرار داده نگاه دلاری به مسائل است.

وی با بیان اینکه در بخش مربوط به دلار مستلزم تصمیمات گسترده‌ای هستیم، گفت: برخی از کشور‌های بزرگ دلار را از مبادلات تجاری خود حذف کرده اند لذا ما با ارتباط با این کشور‌ها می‌توانیم مشکلات در حوزه دلار را تا حدودی برطرف کنیم.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تولید نقطه کانونی همه تحولات اقتصادی کشور است، بیان کرد: تا زمانی که جهش تولید به درستی در کشور رخ ندهد و تولید صادرات محور منجر به ارز آوری گسترده نشود و توانمندی‌های داخلی و اشتغال ایجاد نشود، مشکلات اقتصادی کشور ادامه پیدا خواهد کرد.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با اشاره به ایرادات درباه توزیع ثروت در کشور تصریح کرد: با ضریب جینی بالایی که در دهه اخیر در کشور رخ داد بسیار ضرر کردیم و در حوزه عدالت مشکلات جدی داریم. همچنین ما در حوزه توزیع ثروت و سرمایه مشکلات اساسی داریم که باید برطرف شود. وی با اشاره به اینکه ما در موضوع پایه‌های مالیاتی و اخذ مالیات مشکلات جدی داریم، بیان کرد: مالیات بر سوداگری به درستی می‌تواند سفته بازی در بازار را تضعیف کند و حتما باید اجرای این موضوعات در دستور کار باشد.