استاندار کردستان مطرح کرد؛
ضرورت آمادگی حداکثری برای اربعین

اسماعیل زارعی کوشا استاندار کردستان امروز در جلسه ستاد اربعین حسینی با محوریت کمیته سیاسی و کنسولی که در سالن شهدای گمنام استانداری کردستان برگزار شد، اظهار داشت: سال گذشته با توجه به اینکه انتخاب مرز باشماق برای تردد زائران دیر اعلام شد، اما دستگاه‌های استان خدمات خوبی ارائه دادند.

او با بیان اینکه در پیش بینی‌ها و اجرای موضوعات باید تلاش کنیم، کمترین مشکل را داشته باشیم، خاطرنشان کرد: در فرصت باقیمانده تا اربعین، کمیته‌ها حداقل دو هفته یکبار تشکیل شود.

استاندار کردستان با اشاره به اهمیت سامانه منتاک، افزود: تمام پروژه‌های و فعالیت‌های ستاد اربعین در این سامانه باید ثبت و اجرایی شود چراکه بر اساس این خود اظهاری ها، پروژه‌های استان ارزیابی می‌شود، هم چنین کمیته‌های ارزیابی نظارت مستمر بر سامانه منتاک داشته باشند و پروژه‌ها را پیگیری کنند.

زارعی کوشا تاکید کرد: هماهنگی‌هایی در سطح فراملی با اقلیم و عراق انجام شود.

استاندار کردستان افزود: در دهه اول خرداد نیز جلسه‌ای با استانداران مرزی در ارومیه تشکیل می‌شود که یکی از محور‌های آن اربعین و تسهیل سفر زائران است.

او بر لزوم هماهنگی بین استانداری کردستان و آذربایجان غربی و ستاد اربعین این دو استان تاکید کرد و گفت: بخش عمده‌ای از مسیر بین این دو استان مشترک است و ایجاد موکب مشترک بین این دو استان می‌تواند ارائه خدمات بهتری را به دنبال داشته باشد.

استاندار کردستان با اشاره به اینکه آمادگی و برآورد آمار بهتر از سال گذشته است، گفت: در سال جاری باید آمادگی پذیرش حتی تا ۵۰۰ هزار زائر را در مرز باشماق را داشته باشیم.

زارعی کوشا با اشاره به اهمیت موضوع اطلاع رسانی، اذعان کرد: برای راهنمایی و هدایت درست زائران و رفع دغدغه‌های باید اطلاع رسانی بیشتری با ایده‌های جذاب داده شود.

وی گفت: سیاست ستاد اربعین استان کردستان این است که از مواکبی او با سیاست ستاد فعالیت می‌کنند حمایت کنیم، اما موکب‌هایی که در کربلا مستقر می‌شوند نیازمند کار تجمیعی است و باید آبروی استان حفظ شود.

کیومرث حبیبی، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان نیز در این جلسه بر لزوم ثبت پروژه‌های زیر ساخت اربعین در سایت منتاک تاکید کرد و گفت: تاکنون ۶ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان پروژه مختلف ثبت شده است.

او با بیان اینکه تاکنون ۸۹ پروژه در سه سطح تعریف شده است، خاطرنشان کرد: از این تعداد ۳۴ پروژه اولویت دار با ۱۱۲ میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز تا پایا تیرماه انجام می‌شود و مابقی پروژه‌ها برای سال‌های آینده تکمیل خواهد شد.

کاوه شیرزادی، مدیر کل حج و زیارت استان کردستان نیز در این جلسه اظهار کرد: در صورت آماده سازی زیرساخت تلاش می‌کنیم دفتری در مرز باشماق ایجاد کنیم تا زائرانی که موفق به ثبت نام در سامانه نشدند، ثبت‌نامشان در مرز صورت گیرد.