کمربند سبز در استان بوشهر ایجاد می‌شود

احمد محمدی‌زاده استاندار بوشهر در حاشیه بازدید از اراضی منابع طبیعی استان و پارک جنگلی چاه‌کوتاه بیان کرد: توسعه فضای سبز و درختکاری در نقاط مختلف کشور از اولویت‌های دولت سیزدهم به شمار می‌رود به گونه‌ای که در یک برنامه ۴ ساله، بیش از یک میلیارد نهال در کشور کاشت می‌شود.

وی ادامه داد: سهم استان بوشهر در این طرح، کاشت بیش از ۴ میلیون نهال است که بر اساس برنامه‌ریزی و زمان‌بندی مقرر، محقق می‌شود. استاندار بوشهر از ایجاد کمربند سبز در استان بوشهر خبر داد و افزود: برنامه‌ریزی شده با همکاری سازمان منابع طبیعی و سایر دستگاه‌های مرتبط و مشارکت شهرداری‌ها و دهیاری‌ها، نسبت‌به ایجاد کمربند سبز از شمال تا جنوب استان اقدام کنیم.

وی همچنین از کاشت ۵۰۰ هزار نهال با همکاری شهرک‌های صنعتی و منابع طبیعی در استان خبر داد و گفت: این مهم در راستای توسعه درختکاری در محیط‌های صنعتی است.

محمدی‌زاده گفت: مصوب شد بین بوشهر و دلوار در محدوده ۵۰۰ هکتاری جنگل‌کاری شود تا نسل آینده از این فضا استفاده کنند. وی همچنین از آغاز ساخت کاشت یک‌میلیون نهال حرا در سواحل استان در آینده نزدیک خبر داد.

استاندار بوشهر با تاکید بر نهادینه کردن فرهنگ درختکاری در جامعه، گفت: همانگونه که گذشتگان با کاشت درخت و نهال، گنجینه‌ای ارزشمند برای ما به یادگار گذاشتند، ما نیز موظفیم با گسترش درختکاری و جنگل‌کاری، نشاط و شادابی آیندگان را تامین کنیم.