واکنش مداخله جویانه انگلیس به اعدام «حبیب اسیود»

جیمز کلورلی، وزیر امور خارجه انگلیس در پی اعدام حبیب اسیود دوتابعیتی سوئدی-ایرانی بیانیه ای صادر کرد.

به گزارش وبسایت دولت انگلیس،  او در این بیانیه مدعی شد که کشورش با مجازات اعدام مخالف است و به همکاری با سوئد و سایر شرکا برای پاسخگویی ادامه خواهند داد.

 حکم اعدام حبیب فرج‌الله چعب ملقب به حبیب اسیود سرکرده گروهک تروریستی «حرکة النضال» صبح دیروز -شنبه ۱۶ اردیبهشت- به اجرا درآمد. او طراح اصلی حمله تروریستی به رژه نیرو‌های مسلح در سال ۱۳۹۷ بود که منجر به شهادت و زخمی شدن تعداد زیادی از شهروندان شد.

چندی پیش نیز نخست وزیر انگلیس با انتشار پیامی در حساب کاربری توئیتر خود به اعدام جاسوس این کشور در ایران واکنش نشان داده بود.

ریشی سوناک در این پیام اعدام علیرضا اکبری، عامل ایرانی سازمان جاسوسی انگلیس در ایران را «وحشتناک» توصیف کرد و نوشت: «از اعدام اکبری در ایران وحشت زده شده ام.»