خراسان رضوی رتبه نخست کشور در تولید گوشت قرمز

احمد داوطلب مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: از این میزان گوشت قرمز تولید شده ۶۸ درصد آن گوشت قرمز استحصالی از دام سبک شامل گوشت گوسفند و بز و ۳۲ درصد آن متعلق به دام سنگین شامل گوشت گاو، گوساله و شتر است.

او افزود: جمعیت دامی استان خراسان رضوی در سال گذشته، ۸ میلیون ۲۴۳ هزارو ۱۴۸ راس گوسفند و حدود ۳۶۴ هزار راس دام سنگین است.

مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی ادامه داد: ۸۰ درصد از گوشت قرمز استحصالی از طریق کشتاردام در کشتارگاه‌های داخل استان بود و حدود ۲۰ درصد گوشت استحصالی بصورت دام زنده به سایر استان‌ها منتقل شد.

داوطلب بیان کرد: تعداد دام سبک خروجی از استان در سال گذشته ۱۴۱ هزارو ۳۵۲ راس بود که نراز آن ۸۸۸ هزار راس مثبت و تعداد دام سنگین خروجی در استان ۱۹ هزارو ۷۸۹ راس بود که تراز آن ۱۱ هزار ۷۰۴ راس مثبت است.

او تصریح کرد: خراسان رضوی علاوه بر کسب رتبه اول در تولید گوشت قرمز کشور، تامین کننده گوشت قرمز برای سایر استان‌ها نیز است.