برخورد قاطع پلیس فتا استان قم با هنجارشکنی در فضای مجازی

هادی سیفی جانشین پلیس فتا استان قم عنوان کرد: نظر به وجود مستندات قانونی لازم برای برخورد با هر گونه ترویج فساد و فحشا و اعمال خلاف عفت عمومی و همینطور ترویج به سبک زندگی غربی و بی‌حجابی در فضای مجازی به طور خاص در کانال‌ها صفحات و گروه‌های شبکه‌های اجتماعی، پلیس فتا با مصادیق مرتبط با هنجارشکنی‌های گفته شده برخورد خواهد کرد.

جانشین رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان قم  افزود: این اقدامات تا کنون منجر به برخورد قانونی با تعدادی از فعالین فضای مجازی و همینطور صنوف شده است. 

جانشین رئیس پلیس فتا استان قم ادامه داد: در زمینه اقدامات تاکنون تعدا ۹۲۰ صفحه و کانال مجازی شناسایی و برخورد شده است که برخورد‌ها شامل احضار، اخذ تعهد، قطع دسترسی و تشکیل پرونده قضایی بوده است.

سیفی  مطرح کرد: مطالبه عمومی برای پاک‌سازی فضای مجازی به خصوص بخش‌های مرتبط با استان قم همواره وجود داشته که در طرح جاری اقدامات شناسایی پیشگیرانه و مقابله‌ای با هماهنگی قضایی به صورت جدی به انجام خواهد رسید. پلیس فتا وفق رویه جاری در حال رصد و مقابله با هر گونه ترویج اعمال خلاف قانون در فضای مجازی مرتبط با حجاب و عفت عمومی هست. این رصد شامل فعالیت افراد و صنوف هست.

جانشین رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان قم  در پایان افزود: ضمن دعوت فعالین حوزه‌های مختلف فضای مجازی به رعایت الزامات قانونی در خصوص ارزش‌های دینی و ایرانی در تولید و نشر محتوا در فضای مجازی از عموم شهروندان متدین و انقلابی استان هم دعوت به عمل میاد که مصادیق هنجار شکنی را از طریق کانال‌های ارتباطی پلیس اعلام کنند.