جان سپردن یک مازندرانی دیگر به علت کرونا

۲۳ بیمار مبتلا به کرونا ۲۴ ساعت گذشته در مراکز درمانی زیرمجموعه دانشگاه‌های علوم پزشکی مازندران بستری شدند، و یک بیمار هم در این مدت بر اثر ابتلا به کرونا جان باخت.

ثبت یک فوتی کرونایی

دکتر غلامی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: ۲۴ ساعت گذشته ۱۳ بیمار جدید مشکوک به کووید۱۹ در بیمارستان‌های زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی مازندران، پذیرش و بستری و ۲۵ نفر ترخیص شدند.

او با اشاره به ثبت یک مورد فوتی کرونایی در این مدت، مجموع بیماران بستری مبتلا به کووید ۱۹ در بیمارستان‌های زیر مجموعه این دانشگاه را ۶۷ نفر اعلام کرد و افزود: از این شمار ۱۶ بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شدند.

دکتر سید علی مظفر پور خوشرودی رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل هم با اشاره به اینکه ۲۴ ساعت گذشته ۱۰ مورد جدید مبتلا به کرونا در چهار بیمارستان زیرمجموعه این دانشگاه به ثبت رسید، گفت: در این مدت ۱۱ بیمار کرونایی با بهبودی نسبی مرخص شدند.

او با بیان اینکه اکنون ۲۹ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های بابل بستری هستند، افزود: در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستانی نیز ۴ بیمار کرونایی بستری شدند.

مظفر پور گفت: شبانه روز گذشته، مورد فوتی براثر ابتلا به کووید۱۹ در بیمارستان‌های زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی بابل به ثبت نرسید.