پیچیدن عطر گل محمدی در گلستان های خراسان جنوبی

شایسته مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی خراسان جنوبی  گفت: پیش بینی می‌شود امسال ۶۸۰ تن گل محمدی در استان برداشت شود. 

 او بیشترین سطح زیرکشت را مربوط به شهرستان سربیشه با ۱۴۵ هکتار عنوان کرد و افزود: شصت پَر کاشان، پُرپَر کرمان و ارقام محلی از جمله ارقام کشت شده در استان است. 

مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی خراسان جنوبی تعداد بهره برداران گل محمدی را ۳۳۵ خانوار اعلام کرد و اظهار کرد: ۵۰ درصد محصول گل محمدی خراسان جنوبی به استان‌های های اصفهان، یزد، کرمان و خراسان رضوی برای استحصال گلاب و بصورت گل و غنچه خشک به تعدادی از کشور‌های اروپایی مانند آلمان و انگلیس صادر  می شود.

نیاز آبی کم، قابلیت کشت نیمه دیم، سازگار با شرایط آب و هوایی منطقه و مقاومت به تنش‌های محیطی، قابلیت نگهداری پس از برداشت و قابلیت کشت در زمین‌های فقیر و سنگلاخی از جمله مزیت‌های کشت گل محمدی در خراسان جنوبی است. 

سال گذشته از سطح ۴۲۷ هکتار زیر کاشت گل محمدی در خراسان جنوبی، ۵۷۸ تن گل‌تر برداشت شد.