بستری بیماران کرونایی در قزوین روند افزایشی به خود گرفت

دکتر عبدالله دیدبان رئیس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی قزوین گفت: در حال حاضر ۹۶ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان قزوین بستری هستند که این رقم در ابتدای هفته ۸۶ نفر بود.

وی اظهار کرد: طی شبانه روز گذشته ۱۴ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در بیمارستان‌های قزوین بستری شدند و آمار ترخیص نیز هشت نفر بود.

این مسوول گفت: تعداد بیماران بدحال کرونایی بستری در بیمارستان‌های قزوین طی این مدت از سه نفر به یک نفر کاهش یافته است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی قزوین گفت: تزریق واکسن همچنان مهم‌ترین راه پیشگیری از ابتلا به کروناست و به افرادی که ۶ ماه از آخرین زمان تزریق واکسن آن‌ها سپری شده توصیه می‌کنیم تا واکسن یادآور تزریق کنند.

این مسوول اظهار کرد: شهروندان برای تزریق واکسن مقابله با کرونا باید به مراکز جامع سلامت و خانه‌های بهداشت مراجعه کنند.

۲ هزار و ۹۸۹ نفر از ابتدای شیوع کرونا تاکنون بر اثر ابتلا به این ویروس در استان قزوین جان خود را از دست داده اند.