برقراری بیش از ۶ هزار تماس با اورژانس تربت حیدریه

محمدجواد امیری رئیس ادارۀ اورژانس پیش‌بیمارستانی و حوادث دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در طرح سلامت نوروزی ۱۴۰۲ از برقراری ۶هزار و ۶۴۴تماس با مرکز فوریت‌های پزشکی ۱۱۵این شهرستان خبر داد.

او افزود: از ۲۵ اسفند و آغاز طرح سلامت نوروزی، ۶هزار و ۶۴۴تماس تلفنی با مرکز ارتباطات اورژانس ۱۱۵ تربت حیدریه برقرار شده که این تماس‌ها منجر به انجام ۹۹۰ ماموریت شده است.

او گفت: ۹۶ ماموریت نیرو‌های اورژانس ۱۱۵ در این مدت مربوط به حوادث ترافیکی و حمل‌ونقل بوده است که متأسفانه در این حوادث یک نفر فوت و ۲۰۲مصدوم نفر مصدوم شدند که به مراکز درمانی تربت حیدریه منتقل شدند.

امیری بیان کرد: در این مدت ۹۰۸ ماموریت داخلی برای بیماران قلبی و فشار خون و تنفسی انجام شده است، همچنین ۲نوزاد در انتقال به مرکز درمانی در خودرو‌های آمبولانس به دنیا آمدند.

رئیس اداره اورژانس پیش بیمارستانی و جوادث دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه ادامه داد: ۲۱ پایگاه اورژانس در مجموعۀ تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در طول ایام نوروز به هموطنان خدمات رسانی کردند.