پنتاگون: ما به دنبال درگیری با ایران نیستیم

سخنگوی وزارت دفاع آمریکا گفت که حملاتی که در سوریه انجام شد، برای حمایت از نیرو‌های آمریکا بود.

به گزارش الجزیره، او ادعا کرد: آمریکا دو حمله جدا به دو تاسیسات در شرق سوریه انجام داد ما به دنبال درگیری با ایران نیستیم و ماموریت ما در سوریه تضمین از بین رفتن کامل داعش است.

سخنگوی وزارت دفاع آمریکا اظهار داشت که مسئولیت ایران است که امنیت و ثبات در منطقه نقض نشود.

کاخ سفید نیز پیشتر اعلام کرده بود که آمریکا به دنبال درگیری با ایران نیست و ایران نباید از حملات به تاسیسات آمریکا حمایت کند. «جان کربی» سخنگوی امنیت ملی کاخ سفید، در مصاحبه با سی‌ان‌ان، به حمله راکتی به پایگاه نظامی غیرقانونی آمریکا در حومه دیرالزور واکنش داد و مدعی شد که واشنگتن از پرسنل خود در سوریه محافظت خواهد کرد.

دیشب پنتاگون طی بیانیه‌ای اعلام کرد پس از حمله یک پهپاد به یکی از تاسیسات داخل پایگاه ائتلاف آمریکا در نزدیکی حسکه واقع در شمال شرقی سوریه یک آمریکایی بازنشسته کشته و پنج تن از پرسنل خدماتی بعلاوه یک پیمانکار آمریکایی مجروح شدند.