برگزاری بیش از ۴۰ عنوان برنامه فرهنگی در موزه‌های یزد

 الهه خاکباز الوندیان، رئیس گروه موزه‌های اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان یزد گفت: یکی از جاذبه‌های اصلی گردشگری استان یزد، موزه‌هایی است که همواره مورد توجه گردشگران قرار می‌گیرد.

او افزود: در استان یزد بالغ بر ۳۰ باب موزه فعال است که تعدادی تحت نظارت دستگاه‌های دولتی و بقیه توسط بخش غیردولتی و به صورت مشارکتی با این اداره کل اداره می‌شود.

خاکباز الوندیان با اشاره به برنامه‌های فرهنگی در موزه‌های استان تصریح کرد: برپایی آیین نوروزگاه و معرفی برخی آداب و رسوم نوروز مردم یزد، اجرای آوا‌ها و نوا‌های سنتی، مراسم افطاری ساده، نقالی (وحشی خوانی)، برگزاری نمایشگاه صنایع‌دستی، شاهنامه‌خوانی، برنامه‌های فرهنگی کودک محور، کتاب‌خوانی و قصه‌خوانی با موضوع نوروز و رمضان از برنامه‌هایی است که در موزه‌ها و اماکن تاریخی استان در ایام نوروز برگزار می‌شود.

رئیس گروه موزه‌های اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی اظهار داشت: اماکن تاریخی و موزه‌های استان یزد در ایام نوروز از ساعت ۹ صبح تا ۲۲ هر شب پذیرای بازدید علاقه‌مندان است.