طعم رکود در قنادی‌های اصفهان

حسن شریفی رئیس اتحادیه فروشندگان گز و شیرینی استان اصفهان گفت: درحالی که در سالیان گذشته عرف بود از ۱۸ اسفند خرید‌ها شروع شود و ۲۵ اسفند فروش نسبی و در روز‌های آخر سال جهش نسبی در فروش گز و شیرینی داشته باشیم، اما امسال تا بدین لحظه در واحد‌های ما اثری از شلوغی نیست.


او تورم و افزایش قیمت مواد اولیه، عامل اصلی افزایش قیمت گز و شیرینی دانست و گفت: قیمت مواد اولیه افزایش زیادی داشته و از طرف دیگر کارگاه‌های تولیدی با هزینه‌های جانبی زیادی مثل هزینه‌های تعمیراتی، حفظ مسائل بهداشتی و ایمنی کارگاه مواجه هستند.


رئیس اتحادیه فروشندگان گز و شیرینی استان اصفهان با بیان اینکه به دلیل نوسان قیمت‌ها نتوانستیم برای شیرینی و گز قیمت مصوب اعلام کنیم افزود: به عنوان مثال قیمت مغز پسته از کیلویی ۶۰۰ هزار تومان به یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان افزایش یافته است.


شریفی قیمت مصوب اعلام شده برای زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان را هم رد کرد و گفت: قیمت تعیین شده برای زولبیا و بامیه مورد تایید ما نیست و ما با نرخ ۱۳۰ هزار تومان موافقیم.