آماده باش بیمارستان‌ها و اورژانس ۱۱۵ برای حوادث چهارشنبه سوری

دکتر محمود شمسی پور دهکردی ضمن تاکید بر اتخاذ تدابیر لازم و مراقبت خانواده‌ها از فرزندانشان برای گذراندن شب بدون حادثه و نگران کننده گفت: در صورت بروز سوختگی ناشی از مواد محترقه استفاده از خمیر دندان، عسل و چیز‌های معمول هیچ‌کدام پایه علمی برای ترمیم زخم ناشی از سوختگی ندارد.

وی، بهترین درمان گرفتن محل سوختگی ۱۰ تا ۲۰ دقیقه زیر شیر آب سرد و شست و شوی محل سوختگی عنوان کرد و افزود: در سوختگی‌های که نیاز به اقدامات بیشتر است و سوختگی‌های درجه ۲ و یا ۳ به مراکز درمانی مراجعه نمائید.


بیشتر بخوانید


وی اضافه کرد: در صورت درد شدید و بروز سایر عوارض با اورژانس ۱۱۵ تماس تا تکنسین‌های اورژانس در کمترین زمان ممکن در بالین مصدوم حاضر شوند.

دکتر شمسی پور گفت: همچنین اگر خودتان یا یکی از عزیزان یا اطرافیانتان در این مراسم دچار آسیب‌های چشمی یا پوستی شد، تا جایی که می‌توانید سریع عمل کرده و به دیلیل پیشگیری از ایجاد عفونت‌های پوستی به هیچ عنوان به آن‌ها اجازه ندهید محل سوختگی را با دست بمالند یا چیزی روی آن قرار دهند و با اورژانس ۱۱۵ تماس بگیرید.

مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در خصوص اقدامات اولیه در مورد افرادی که دچار سوختگی شده اند گفت: اگر فردی در نزدیکی شما دچار سوختگی شد، باید تا رسیدن نیرو‌های اورژانس لباس‌های او را از تنش خارج کنید و محل سوختگی را با آب فراوان شستشو داده و خنک نگه دارید.

وی در خصوص استفاده از یخ برای خنک کردن موضع سوختگی هشدار داد و متذکر شد، هرگز و تحت هیچ شرایطی از یخ برای خنک کردن موضع سوخته استفاده نکنید.

دکتر شمسی پور در پایان ضمن تقدیر از همکاری و نظارت خوب خانواده‌ها برای داشتن پایان سالی بدون حادثه، تعداد حوادث چهارشنبه پارسال در استان را چهار مورد اعلام کرد.