بیش از ۲۰۰ زندانی افغانستانی به کشور متبوع منتقل می‌شوند

معاون حقوق بشر و امور بین الملل وزیر دادگستری و رئیس کمیته انتقال محکومان از انتقال بیش از ۲۰۰ زندانی افغانستانی به کشور خود خبر داد.

عسکر جلالیان گفت: با توجه به موافقت‌نامه انتقال محکومان بین جمهوری اسلامی ایران و افغانستان و با هدف کاهش هزینه‌های مادی و معنوی محکومان و خانواده‌ آنان، بیش از ۲۸۰  زندانی افغانستانی پس از گذراندن تشریفات قانونی به کشور متبوع منتقل می‌شوند.

پیش از این معاون حقوق بشر و امور بین الملل وزیر دادگستری گفته بود که اکنون حدود ۷ هزار اتباع خارجی در زندان‌های کشور ما هستند که ۶ هزار و ۶۲۰ زندانی از اتباع افغانستان و بعد از آن اتباع پاکستان، عراق، ترکیه، هند و جمهوری آذربایجان بیشترین تعداد زندانی را در ایران دارد.

وی ادامه داد: انتقال تعداد زیادی از زندانیان کشورهای افغانستان، پاکستان، هندوستان، سریلانکا، ترکیه و عراق در دستور کار کمیته انتقال محکومان وزارت دادگستری قرار دارد و در صورت تحقق شرایط برای ادامه محکومیت به زندان‌های کشور متبوع خود منتقل شوند.

به نقل از  روابط عمومی وزارت دادگستری، عسکر جلالیان معاون حقوق بشر و امور بین الملل وزیر دادگستری از انتقال قریب الوقوع حدود ۱۰۰۰ نفر از اتباع خارجی محبوس در زندانهای ایران به کشورهای متبوع خود اعلام کرد.