مدیرکل پدافند غیر عامل استانداری ایلام:
خانواده‌های دانش آموزان از توجه به شایعات خودداری کنند

محمد رحیمی ، مدیرکل پدافند غیر عامل استانداری ایلام امروز در نشست قرارگاه پدافند غیرعامل استان ، با اشاره مراجعه برخی از دانش آموزان چند مدرسه به مراکز درمانی به علت بدحال شدن گفت: بررسی علل و چرایی این جریان شیطنت آمیز، توسط دستگاه امنیتی و نیروی انتظامی در دست انجام و پیگیری است.

وی افزود: نکته حائز اهمیت این است که خانواده‌ها آرامش خود و فرزندانشان را کنترل و مدیریت کنند و در راستای حفظ آرامش خانواده ها، دانش آموزان و مدارس، همه دستگاه‌های مرتبط با این مساله در حالت آمادگی کامل هستند.

رحیمی در ادامه از اداره کل آموزش و پرورش خواست نسبت به آموزش و آگاهی معلمان و اولیای مدارس در این راستا اقدام و جمعیت هلال احمر و دانشگاه علوم پزشکی نیز در راستای آموزش کادر مدارس با آموزش و پرورش همکاری کنند.

وی تاکید کرد: همه مدارس و دانشگاه‌های استان ضمن تجهیز اماکن تحت مدیریت خود به دوربین مدار بسته، نظارت بر تردد‌ها را تشدید کنند.

مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری ایلام یادآور شد: باید تمام دستگاه‌های اجرایی مرتبط به طور جدی وارد عمل شوند و با فرمانداران همه شهرستان‌ها به عنوان رییس قرارگاه پدافند غیرعامل شهرستان‌ها هماهنگی لازم را داشته باشند.

طی امروز و دیروز تعدادی از دانش آموزان مدارس دخترانه در نقاط مختلف استان ایلام به علت بدحال شدن راهی مراکز درمانی شدند.