رویترز: کانادا با انگیزه سیاسی تیک‌تاک را ممنوع کرده است

خبرگزاری رویترز تاکید کرد ممنوعیت نصب برنامه «تیک‌تاک» بر روی دستگاه‌های دولتی در کانادا برای محدود کردن رهبران دو حزب اصلی اپوزیسیون این کشور است. زیرا آن‌ها فعال‌تر از لیبرال‌های حاکم از این برنامه برای جلب نظر حامیان خود استفاده کرده اند.

پیر پویلیور، رهبر حزب محافظه‌کار و جگمیت سینگ، رهبر حزب دموکرات از جمله سیاستمدارانی هستند که به طور فعالانه از تیک تاک برای ارتباط با رای‌دهندگان استفاده کرده‌اند.

دولت جاستین ترودو، نخست وزیر کانادا روز دوشنبه اعلام کرد نصب برنامه تیک تاک چینی «به دلایل امنیتی» روی دستگاه‌های دولتی ممنوع است. به قانون‌گذاران لیبرال گفته شده برنامه را از دستگاه‌های شخصی خود پاک کنند و همه حساب‌های مرتبط را به حالت تعلیق درآورند.

کانادا و آمریکا ادعا کردند نگران آن هستند که تیک‌تاک اطلاعات کاربران را در اختیار دولت چین قرار دهد. اما تیک‌تاک این ادعا را رد و اعلام کردند یک شرکت خصوصی است و داده‌های خود را در اختیار دولت قرار نمی‌دهد. تیک‌تاک از ممنوعیت اعلام شده در کانادا انتقاد کرده و می‌گوید چنین اقدامی بدون ذکر نگرانی امنیتی خاصی صادر شده و تماسی نیز با این شرکت گرفته نشده است.