برداشت ۱۱ هزار و ۷۰۰ تن پیاز از مزارع سیستان و بلوچستان

امان الله طوقی  معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: کشت پیاز همه ساله در سیستان و بلوچستان در فصول پاییز و بهار انجام می‌شود.

امان الله طوقی افزود: کشت پیاز خارج فصل در سیستان و بلوچستان با توجه به شرایط مناسب آب و هوایی از مرداد تا مهرماه انجام می‌شود و برداشت آن نیز از اوایل بهمن آغاز و تا پایان فروردین سال آینده ادامه دارد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: امسال سه هزار هکتار از سطح مزارع جنوب استان در فصل سرما به کشت پیاز اختصاص یافت که پیش‌بینی می‌شود تا فروردین ماه ۱۲۰ هزار تن از این محصول برداشت و روانه بازار مصرف شود.

وی با بیان اینکه برداشت این محصول در استان به روزانه ۵۰۰ تن رسیده است، تاکید کرد: پیاز تولیدی سیستان و بلوچستان با توجه به شرایط اقلیمی فصل زمستان که امکان تولید آن در بیشتر استان‌ها فراهم نیست نقش بسزایی در پر کردن خلاء عرضه این محصول و تنظیم بازار کشور دارد .

طوقی با تاکید بر اینکه در سال ۸۰۰ هکتار از مزارع استان به کشت این محصول اختصاص می‌یابد گفت: در بهار مجدد کشت پیاز در سیستان و بلوچستان آغاز می‌شود .

وی افزود: شرایط متفاوت آب و هوایی در سیستان و بلوچستان سبب شده همزمان با برداشت پیاز در شهرهای جنوبی در نواحی مرکزی شاهد کشت این محصول باشیم.