خدمت‌رسانی به مردم تعطیلی ندارد

سیدرضا مرتضوی استاندار اصفهان در گردهمایی فرمانداران استان با اشاره به در پیش بودن سفر‌های نوروزی اظهار کرد: ستاد خدمات سفر نوروزی در شهرستان‌ها تشکیل و امکانات همه شهرستان‌ها برای ارائه خدمات سفر به ویژه به منظور کاهش تصادفات بسیج شود.


او ادامه داد: نقاط حادثه‌خیز شهرستان‌ها احصا و برای آن‌ها چاره اندیشی شود تا کام هموطنانمان با تصادفات و سوانح تلخ نشود و نوروزی شاد و ایمن برای مردم رقم بخورد.


استاندار اصفهان اضافه کرد: علاوه بر طراحی و برنامه‌ریزی برنامه‌های شاد در نوروز ۱۴۰۲ به منظور حفظ شادابی جامعه، عفاف و حجاب نیز مورد توجه قرار بگیرد و براساس سیاست‌گذاری قرارگاه حجاب و عفاف استان برنامه‌های کاربردی در این حوزه پیگیری شود.


مرتضوی درخصوص تنظیم بازار در نوروز و ماه مبارک رمضان، گفت: در ستاد تنظیم بازار استان بار‌ها خواستار تشدید نظارت‌ها شده و از اتحادیه‌ها درخواست کرده‌ایم بازرسان خود را فعال کنند، همچنین همه مدیران و فرمانداران به صورت میدانی وارد عمل شوند تا دچار هرج و مرج نشویم.


او تصریح کرد: در تعطیلات نوروزی و سایر تعطیلات مدیریت استان تعطیل نیست، زیرا خدمت رسانی به مردم تعطیلی ندارد؛ بنابراین فرمانداران و مدیران شهرستان‌ها وظایف خود را در تعطیلات نوروز رها نکنند.


استاندار اصفهان عنوان کرد: تلاش بی وقفه، حفظ روحیه جهادی، تعامل با مؤثران، امیدبخشی و امیدآفرینی در جامعه، حضور در جمع مردم و بازگو کردن دستاورد‌های نظام از وظایف فرمانداران، مدیران و مسئولان استان است تا جنگ همه جانبه دشمن علیه ایران اسلامی خنثی و بی اثر شود.