تولید ۶۰ هزار تن مرغ گوشتی در واحد‌های مرغداری استان قزوین

علی رمضانپور مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین از تولید ۶۰ هزار و ۳۳۲ تن مرغ گوشتی طی ۱۱ ماه گذشته سال جاری خبر داد و گفت: این میزان تولید نسبت به همین مدت مشابه در سال گذشته که ۶۰ هزار و ۱۵۵ تن بوده رشد محسوسی داشته است.

وی همچنین یادآور شد: تولید گوشت مرغ طی بهمن ماه سال جاری نیز حدود ۴ هزار تن بوده است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۳۶۹ واحد مرغ گوشتی در استان فعال است اضافه کرد: ظرفیت این واحد‌های تولیدی حدود ۹ میلیون قطعه است.

رمضانپور اظهار داشت: شهرستان قزوین بیشتر پراکنش واحد‌های تولیدی مرغ گوشتی در استان با ظرفیت ۳ میلیون و ۵۰۰ قطعه را دارد.

وی خاطرنشان کرد: استان قزوین نقش مهمی در تامین محصولات دام و طیور کشور را دارد و واحد‌های پرورش طیور گوشتی این استان علاوه بر تامین مرغ مورد نیاز این استان بخشی از نیاز بازار استان‌های همجوار را نیز تامین می‌کنند.