معاون انرژی سازمان پدافند غیرعامل:
سامانه های یکپارچه مقابله با ریزپرنده ها در پارس جنوبی ساماندهی شد

سردار محمدعلی مطیعی، معاون انرژی سازمان پدافند غیرعامل روز چهارشنبه در نشست با مدیرعامل، مدیران ستادی و پالایشگاهی مجتمع گاز پارس جنوبی با تاکید بر اهمیت پدافند غیرعامل افزود: نگاه به مسائل کلیدی و حیاتی پدافند غیرعامل در مجتمع گاز پارس جنوبی به خوبی نهادینه شده و ضرورت توجه به این موضوعات در اولویت نخست قرار دارد.

وی اظهارکرد: با توسعه و ایجاد مرکز و پایگاه منسجم پدافند غیرعامل در مجتمع گاز پارس جنوبی شاهد هیچ‌گونه تهدید نخواهیم بود.

معاون انرژی سازمان پدافند غیرعامل با تشریح تهدیدهای عمومی کشور افزود: اولویت نخست دشمن تهدید سایبری است و مسائل نیروی انسانی در اولویت دوم دشمن قرار دارد برهمین اساس اکنون همه باید با افزایش سطح آمادگی در جهت نقشه‌های شوم دشمن گام برداریم.

سردار مطیعی بیان کرد: کارهای بسیار شاخص و مهمی در بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات مجتمع گاز پارس جنوبی صورت گرفته است.

وی با اشاره به تولید پایدار و مستمر گاز در ماه‌های اخیر مجتمع گاز پارس جنوبی اشاره اظهارکرد: با تکیه بر توان، دانش بومی و همت جهادگونه مدیران و کارکنان مجتمع گاز پارس جنوبی در فصل زمستان سال جاری شاهد تولید حداکثری و بیش از ۷۵ درصدی گاز در این مجموعه بودیم و مردم در رفاه و آسایش کامل بودند و این موفقیت راهبردی یک دستاورد مهم برای کشور محسوب میّ‌شود.

سردار مطیعی تصریح کرد: نقشه راه و طرح پدافند غیرعامل که با همت و تلاش مدیران و کارکنان این مجموعه پالایشگاهی تهیه شده است یک کار شاخص است و این حرکت باید به عنوان یک الگو در اختیار دیگر پالایشگاه‌های مجتمع قرار بگیرد و پیاده سازی شود.

وی بیان کرد: در سطح مقابله با تهدیدهای احتمالی دشمن باید آمادگی ۱۰۰ درصدی داشته باشیم و در جهت افزایش توان در مقابل حوادث نیز با اجرای تمرینات و رزمایش‌های متعدد در این مجموعه، توجه بسیار خوبی به افزایش سطح آمادگی واحدهای عملیاتی صورت گرفته و در ّآینده باید این رزمایش‌ها به صورت ویژه تداوم داشته باشد.

معاون انرژی سازمان پدافند غیرعامل افزود: قطعات و تجهیزات راهبردی و اساسی پالایشگاه‌های مجتمع گاز پارس جنوبی باید مورد بازبینی قرار بگیرد.

سردار مطیعی گفت: این مجتمع بزرگ گازی کشور با برنامه‌ریزی دقیق و منظم و با تکیه بر توان و دانش تولیدکنندگان داخلی و شرکت‌های دانش‌بنیان توانسته بخش بسیار زیادی از قطعات و تجهیزات را بومی‌سازی نماید.