افزایش ۵۳ درصدی اسکن و بازرسی کانتینر‌ها در گمرک بوشهر

علی سلیمانی، مدیرکل گمرک بوشهر سه‌شنبه ۲۵ بهمن  افزود: طی مدت یاد شده ۱۷ هزار ۹۳۵ کامیون حامل کالا‌ها مورد اسکن وبازرسی قرار گرفته است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته شش هزار و ۲۰۰ دستگاه افزایش داشته است.

او اضافه کرد: دستگاه ایکس ری کانتینری مستقر در گمرک بوشهر از نوع پرسرعت می‌باشد و قادر است در یک دقیقه حداقل ۳ کامیون را اسکن و اطلاعات آن‌ها را به اپراتور‌ها منتقل نماید.

ناظر گمرکات استان و مدیرکل گمرک بوشهر به افزایش صادرات از گمرک بوشهراشاره کرد، اظهارداشت: یکی از دلایل افزایش حجم اسکن و بازرسی‌های صورت گرفته توسط ایکس ری به دلیل افزایش حجم صادرات و بررسی محموله صادراتی بوده است.

سلیمانی تاکید کرد: سیاست گمرک طی سالیان اخیر ضمن هوشمندسازی رویه ها، به دنبال توسعه تجهیزات کنترلی پیشرفته و شیوه‌های نوین بازرسی و نظارت‌های غیر فیزیکی بوده است که این امر قطعا موجب چابک سازی روند تجارت و تسهیل و کاهش زمان و هزینه‌های انجام فرآیند‌های گمرکی خواهد شد.

او یادآور شد: وجود دستگاه‌های نظارتی مدرن قطعا در پیشگیری از تخلفات و قاچاق کالا از مبادی رسمی نقش بسزایی ایفاء خواهد کرد.