دعوت از پایتخت نشینان برای اهدای خون در روز‌های برفی

سید منتظر شبر، مدیرکل انتقال خون استان تهران با تاکید بر نیاز روزانه بیماران و مراکز درمانی به خون و فرآورده‌های خونی، گفت: انتظار ما از شهروندان تهرانی این است که اهدای خون را یک ضرورت حیاتی برای نجات جان بیماران بدانند و در این روز‌های سرد زمستان نیز مثل دیگر ایام سال، به مراکز اهدای خون سطح پایتخت مراجعه کنند.

وی افزود: پلاکت یکی از فرآورده‌های خونی است که فقط ۳ روز فرصت برای ذخیره آن وجود دارد و باید در این فرصت کوتاه به بیماران مبتلا به سرطان تزریق شود و بعد از ۳ روز غیرقابل استفاده خواهد بود، به همین دلیل اهدای پلاکت به دلیل عمر پایین ذخیره این فرآورده خونی، یکی از مهمترین نیاز‌های بیماران است که باید به صورت مستمر و منظم انجام شود.

مدیرکل انتقال خون استان تهران اظهار کرد: مردم نشان داده‌اند همیشه و در لحظه‌های سخت، یاری رسان بیماران نیازمند به خون بوده‌اند و این بار هم امیدواریم در زمستان تهران، شاهد مشارکت پر شور و مسئولیت پذیرانه مردم به ویژه جوانان برای انجام این کار نجات بخش و انسان دوستانه باشیم؛ بنابراین گزارش، ساعت و نشانی مراکز اهدای خون استان تهران بر روی پایگاه اینترنتی www.tehran.ibto.ir قابل مشاهده است.