درد دل مردم با استاندار از طریق سامانه سامد

مدیرکل بازرسی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: به مناسبت دهه فجر استاندار کهگیلویه و بویراحمد به همراه معاونان استاندار و مدیران کل دستگاه‌های خدمات رسان از جمله جهاد کشاورزی، برق، آب و فاضلاب، راه و شهرسازی، صنعت، معدن و تجارت، شرکت پخش فرآورد‌های نفتی، شهرداری یاسوج، بانکها، و نهاد‌های حمایتی از جمله کمیته امداد و بهزیستی با حضور در حوزه بازرسی استانداری به صورت تلفنی از طریق شماره تلفن ۱۱۱ سامانه سامد مشکلات و دغدغه‌های مردم را پیگیری و راهکار‌های لازم برای رفع آن‌ها ارائه می‌کنند.

 شریفی ساعت شروع این برنامه پاسخگویی مردمی را ساعت ۱۲ و ۳۰ دقیقه و پایان آنرا ساعت ۱۴ و ۳۰ دقیقه فردا ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ اعلام کرد و افزود: مردم سراسر استان فردا در ساعت و مدت زمان اعلام شده با شماره گیری شماره تلفن ۱۱۱ به صورت مستقیم درخواست‌های خود را با استاندار و مسئولان بیان کنند و مطمئن باشند این درخواست‌ها در کمترین زمان ممکن رسیدگی و نتیجه آن در همین برنامه به اطلاع آنان می‌رسد.

او هدف از اجرای این برنامه مردمی را پیگیری مشکلات و درخواست‌های مردم سراسر استان به صورت مستقیم از سوی مسئولان استانی دانست و گفت: مردم سراسر استان کهگیلویه و بویراحمد با استفاده از این فرصت مشکلات و نیاز‌های خود را پیگیری کنند.