صدور هشدار زرد هواشناسی برای استان قزوین

مریم بهروزی کارشناس هواشناسی گفت: تا اوایل هفته آینده با گذر متناوب امواج تراز میانی جو گاهی افزایش ابر و وزش باد پیش بینی می‌شود.

این کارشناس هواشناسی همچنین اظهار کرد: برای امشب تا بامداد فردا جمعه با گذر سامانه بارشی در استان قزوین، بارش برف و گاهی وزش باد و پدیده مه و در مناطق کوهستانی و گردنه‌های استان کولاک برف خواهیم داشت و با وجود این پدیده احتمالا کاهش محسوس دما، یخ بندان، مه و کم شدن دید افقی وجود دارد.

بهروزی گفت: برای فردا جمعه با توجه به وزش باد‌های غربی به ویژه در غرب استان قزوین وقوع کولاک برف در گردنه‌ها دور از انتظار نیست.

کارشناس اداره کل هواشناسی قزوین افزود: به لحاظ دمایی نیز با کاهش ۳ تا۴ درجه‌ای دما به ویژه صبح جمعه و یخبندان شبانه روبرو خواهیم بود.

وی اضافه کرد: در شبانه روز گذشته آوج با ۶ درجه سانتیگراد منفی صفر سردترین و رازمیان با ۹ درجه سانتیگراد بالای صفر کمینه و بیشینه دمایی استان قزوین را به خود اختصاص دادند.