حمله سایبری به کارخانه‌های مواد شیمیایی رژیم صهیونیستی

در پی حمله سایبری که کارخانه‌های مواد شیمیایی رژیم صهیونیستی را هدف گرفت، کارکنان این کارخانه‌ها تهدید شدند با هر جنایتی که علیه فلسطینی‌ها مرتکب شوند، بدن‌هایشان ذوب خواهد شد.

به گزارش سما نیوز، در پیام حمله سایبری «نیروی قدس الکترونیک» آمده است: «کار خود را رها کنید و به دنبال شغل جدیدی باشید، به دنبال جایی بگردید که ما در آنجا نباشیم؛ اما متاسفانه ما همه جا حضور داریم، تاکید می‌کنیم کار شما در کارخانه‌های شیمیایی تهدیدی برای جانتان است، در مرحله بعدی هرگز در مورد سوزاندن بدن‌هایتان با مواد شیمیایی تردید نخواهیم کرد و هر جنایتی که در حق فلسطینی‌ها مرتکب می‌شوید، به قیمت خون شما تمام خواهد شد، ما همه جا هستیم».

پیش از این، ابتدای دی ماه امسال، هزاران نفر از نظامیان ذخیره رژیم صهیونیستی یک پیام فراخوان برای آماده باش دریافت کردند که به ادعای ارتش در پی اختلال در عملکرد سیستم بوده است.