ماجرای جریمه عدم پرداخت عوارض تونل البرز برای رانندگان چه بود؟

پرداخت عوارض از طریق اپلیکیشن ها چند سالی است که رایج شده و بسیاری از رانندگان از طریق انواع اپلیکیشن ها اقدام به پرداخت عوارض می کنند، اما با بهره برداری از تونل البرز بسیاری از مسافران اعلام کردند که امکان پرداخت عوارض وجود ندارد.

در همین رابطه یکی از رانندگان به باشگاه خبرنگاران اعلام کرد در ۲۴ آذر ماه از تونل البرز عبور کردم، اما هیچ پیامکی هم برای بنده نیامد و حتی از طریق چندین سامانه پرداخت عوارض استعلام گرفتم تا عوارض تردد را پرداخت کنم، اما در هیچ کدام ترددی برای من ثبت نشده بود. بعد از مدتی جریمه عدم پرداخت عوارضی برای بنده ارسال شد. این درحالی است که تونل البرز در قطعه ۲ به هیچ سامانه ای برای پرداخت عوارض وصل نبوده و در عین حال به سامانه پلیس راهور برای صدور قبض جریمه وصل است.

در همین رابطه مالکی عضو هیئت مدیره شرکت آزاد راه تهران _شمال گفت: اکنون امکان پرداخت عوارض تونل البرز  تنها از طریق سه اپلیکیشن  امکان پذیر است که بعد از تردد خودرو از تونل از طریق پیامک به صاحب پلاک خودرو ارسال می شود.

به گفته عضو هیئت مدیره آزاد راه تهران _شمال، در حال رایزنی برای افزایش اپلیکیشن های پرداخت عوارض تونل البرز هستیم، اما در حال حاضر به جز سه اپلیکیشن امکان پرداخت از سایر  برنامه ها وجود ندارد. 

او می گوید: در صورتی که پیامکی برای پرداخت عوارض ارسال نشده بود، امکان جریمه وجود ندارد. اما پیامک پرداخت عوارض ۵۰ هزار تومانی بلافاصله به صاحب پلاک خودرو ارسال می شود.

مالکی گفت: برخی محدودیت ها و مشکلاتی که ممکن است در این خصوص برای رانندگان ایجاد شود، اما سعی خواهیم کرد در اولین فرصت این مشکل را برطرف کنیم.