نتیجه نظرسنجی بورسی باشگاه خبرنگاران جوان؛
صعود یا درجا زدن شاخص کل، بیشترین رای را بین کارشناسان داشت

در قالب سوالی سه گزینه‌ای از ۱۰ کارشناس بازار سرمایه، در مورد پیش‌بینی روند شاخص کل بورس در هفته پیش‌رو که منتهی به چهارشنبه ۵ بهمن ۱۴۰۱ است، نظرسنجی صورت گرفت.

سوال و نتایج این نظرسنجی به همراه نظرات تکمیلی و کوتاه کارشناسان به شرح زیر است:

روند بازار سرمایه و بازدهی هفتگی شاخص کل بورس در هفته آتی را چگونه ارزیابی می‌کنید؟
۱. مثبت. افزایشی
۲. بدون تغییر چشمگیر (کمتر از ۱ درصد)
۳. منفی. کاهشی

شما مخاطبان باشگاه خبرنگاران جوان می‌توانید نتیجه این نظرسنجی را در نمودار زیر مشاهده کنید.

نمودار نتیجه نظرسنجی بورسی

همچنین در جدول زیر، علت انتخاب گزینه‌ها توسط کارشناسان توضیح داده شده است. 

نام کارشناس توضیحات

محمد 

خبری‌زاده

گزینه یک. با توجه به روند و شرایط این گزینه انتخاب می‌شود.

مهدی 

میرزایی

گزینه یک. با توجه به شرایط و گزارشات این گزینه انتخاب می‌شود.

محمد

غفوری

گزینه دو. با توجه به رشد مجدد قيمت دلار و وضعيت مثبت بازارهاي جهاني در صورت تداوم ارزش معاملات بالا شاهد افزايش تقاضا در صنايع دلاري خواهيم بود.

اکبر 

ادهم

گزینه یک. نرخ دلار ،گزارشات ۹ ماهه بسیار عالی صنایع از جمله دلایل انتخاب این گزینه است.

امید

پورمجمودی

گزینه یک. به سبب روند افزایشی نرخ دلار این گزینه انتخاب شد.

علی 

عصاری

گزینه سه. بازار منفی خواهد بود و تک سهم ها قابلیت رشد دارند.

محمدرضا

برگی

گزینه دو. با توجه به انتشار گزارشات ۹ ماهه، براساس این گزارشات سهامداران تصمیم به خرید و فروش می‌گیرند.

کوروش 

آسایش

گزینه دو. اخبار مثبت و منفی در حاشیه بازار زیاد بوده که این روزها تقابل خریداران و فروشندگان گویای آن است.

  وحید

بلالی

گزینه سه. پیش‌بینی من این است که شاخص کل نزولی و نوسانی باشد اما شاخص هم وزن و تک سهم‌ها صعودی باشند. در کل امکان دارد در ابتدای هفته بیشتر سهم‌ها در هیجان منفی باشند.

 علی

ملک‌لی 

گزینه دو. با توجه به عدم تغییر شرایط اقتصادی و سیاسی نسبت به هفته گذشته، این گزینه انتخاب می‌شود.

با توجه به انتخاب ۴۰ درصدی گزینه یک (منفی. افزایشی)، ۴۰ درصد گزینه دو (بدون تغییر چشمگیر) و  ۲۰ درصدی گزینه  سوم (منفی. کاهشی) توسط کارشناسان، به نظر می‌رسد روند معاملات در هفته پیش‌رو در اغلب روز‌های کاری، خنثی و نوسانی باشد.

لازم به ذکر است نتایج این نظرسنجی و تحلیل کارشناسان، نظر باشگاه خبرنگاران جوان نبوده و سیگنال بورسی و توصیه به خرید یا فروش محسوب نمی‌شود.