حزب الله: جهان در آستانه تغییرات جدید است

سید هاشم صفی الدین  لبنان اعلام  کرد: جهان در آستانه معادلات و تغییرات جدید قرار دارد و هر کسی که در سرزمین خود قوی و ریشه دار نباشد، تسلیم معادلات خارجی می‌شود و در راستای تأمین منافع بیگانگان گام برخواهد داشت.

 رئیس شورای اجرایی حزب الله که در مراسمی در شهرک «الشهابیه» در جنوب لبنان سخنرانی می کرد، در این خصوص گفت: وقتی می‌گوییم بیایید به راه حل‌های سریع برای دیدار، گفتگو و رایزنی صریح دست یابیم، برای این است که در کشورمان استقامت داشته باشیم و کشورمان در مقابل همه متغیراتی که در منطقه اتفاق می‌افتد، استقامت کند.

وی تاکید کرد: در غیر این صورت، زمام امور به خارج سپرده می‌شود و ما می‌دانیم خارج، کشور و ملت و آینده لبنان را به کدام سو پیش می‌برد، آنگونه که کارشکنی آن‌ها را در جلوگیری از رسیدن برق ایران به لبنان مشاهده کردیم.