مردم انقلابی کرمانشاه اقدام سخیف نشریه فرانسوی را محکوم خواهند کرد

حجت الاسلام عبدی رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه گفت : راهپیمائی بعد از نماز جمعه ۲۳ دیماه از مسجد جامع کرمانشاه به سمت میدان آزادی برگزار خواهد شد.

حجت الاسلام عبدی افزود: ولایت و مرجعیت خط قرمز مردم دیندار و ولایتمدار ایران اسلامی است ومردم ما هرگز اهانت به این جایگاه را برنمی تابند.

وی با یادآموری اینکه این اولین بار نیست که مقدسات اسلامی توسط این نشریه موهن و با حمایت دولت فرانسه مورد اهانت قرار می‌گیرد خاطرنشان کرد: مردم انقلابی کرمانشاه پس از اقامه نماز جمعه همزمان با میلاد مبارک حضرت زهرا سلام الله علی‌ها و سالگرد ولادت حضرت امام ره با تظاهرات و سردادن شعار‌های کوبنده خشم انقلابی و انزجار خود را از سیاست‌های مزورانه دولت فرانسه و سایر هم پیمانان اروپایی و آمریکایی او اعلام کرده و وفاداری خود به اسلام، ولایت و مرجعیت را به نمایش خواهند گذاشت.

راهپیمائی جمعه ۲۳ دی ۱۴۰۱ در سراسر استان برگزار می‌شود .