استاندار خراسان جنوبی
مردم باید تاثیر بازرسی‌ها را در بازار ببینند
مردم باید تاثیر بازرسی‌ها را در بازار ببینند

 قناعت در ستاد تنظیم بازار استان با اشاره به اینکه باید بازرسی از واحدهای صنفی هدفمند باشد؛ گفت: مردم باید تاثیر این بازرسی‌ها را در بازار ببینند و باید با متخلفان برخورد قاطع شود.

وی با اشاره به اینکه تامین کالا‌های مورد نیاز و چگونگی عرضه و قیمت آن بسیار مهم است، گفت: متولیان حوزه بازار باید از هم اکنون برای پایان سال و ماه مبارک رمضان برای تامین و ذخیره سازی اقلام مختلف از جمله گوشت و میوه برنامه ریزی کنند.

اشرفی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار هم گفت: در تامین کالا‌های اساسی هیچ کمبودی در بازار نیست.

روشن مدیر پشتیبانی امور دام استان نیز گفت: تمام مطالبات مرغداران و دامداران استان پرداخت شده است

مدیر کل تعزیرات حکومتی استان نیز در این جلسه تعداد پرونده‌های ورودی به تعزیرات حکومتی در ۹ ماهه امسال را ۳ هزار و ۱۴۰ پرونده اعلام کرد و گفت: در این مدت همچنین ۳ هزار و ۱۳۶ پرونده رسیدگی شده است.

روشن مدیر پشتیبانی امور دام استان هم گفت: تمام مطالبات مرغداران و دامداران استان پرداخت شده است

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: با توجه به افزایش قیمت گوشت گرم قرمز به منظور تنظیم بازار در حوزه گوشت منجمد گوشت منجمد گوساله و گوسفند بین مباشرین شهرستانی توزبع شده است.

جعفری با بیان اینکه ۴۹ تن گوشت گوسفندی و ۹۸ تن گوشت گوساله به صورت پنج تیکه عرضه می‌شود؛ افزود: در شهرستان‌های بیرجند و قائنات به دلیل جمعیت بیشتر؛ عرضه به صورت هوشمند و توسط سامانه پُس سام صورت می‌گیرد.

وی با اشاره به اینکه توزیع از فردا در شهرستان‌ها انجام می‌شود، گفت: گوشت توزیع شده از کیفیت بالایی برخورد است و قیمت بین ۱۳۰ تا ۱۵۵ هزار تومان است.