احیای دشت قزوین نیازمند تشکیل یک قرارگاه پایدارسازی است

محمدحسین عطایی سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان در نشست راهکار‌های عملیاتی برای اجرای طرح احیای دشت قزوین  گفت: پایدارسازی دشت قزوین باید در اولویت قرار گیرد که بتوانیم به بهره برداری مناسب و منطقی از این دشت ادامه دهیم.

وی اضافه کرد: بزرگترین عامل برهم زدن پایداری دشت زدن استفاده نامناسب از آب خوان‌ها بوده و به نوعی پاشنه آشیل این دشت مصارف نادرست از منابع آبی ارزیابی شده است.

عطایی تاکید کرد: در حوزه بهره وری مناسب و حفظ منابع آب و خاک به صورت پراکنده اقدامات بسیاری صورت گرفته است، اما فقدان یک کار متمرکز و منسجم نتوانسته ما را به نقطه هدف نزدیک کند.

مقام عالی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین تصریح کرد: رویکرد اصلی ما برای پایدارسازی دست قزوین باید کل نگری همه موضوعات باشد و چالش‌ها و ظرفیت‌ها را به صورت منسجم دنبال کرد.

عطایی خاطرنشان کرد: تنها دشتی که در چند دهه گذشته مورد تاکید مقام معظم رهبری، رییس جمهوری، وزیر جهاد کشاورزی و سایر نهاد‌های کشوری بوده همین دشت قزوین است که بر اهمیت پایدارسازی آن تاکید دارد.