تعزیه وفات ام البنین (س) در اراک اجرا می شود

مجلس تعزیه وفات حضرت ام البنین (س) مادر حضرت عباس (ع) به سرپرستی اسماعیل مجللی، عصر امروز پنجشنبه ۱۵ دیماه در محل مسجد آ اکبر اراک اجرا می‌شود.

 علیرضا شعبانی، رئیس سازمان فرهنگی هنری و اجتماعی شهرداری اراک گفت: این مجلس در آستانه سالروز وفات حضرت ام البنین (س) و گرامیداشت مقام مادران شهدا اجرا می‌شود.

شعبانی افزود: محتوای داستانی این تعزیه شرح حال مادر گرامی حضرت عباس (ع) است که فرزندان خود را در واقعه کربلا از دست داده و در فراق عزیزان خود مراسم سوگ و ماتم به پا می‌کند.

او با دعوت از عموم شهروندان اراکی برای شرکت در این مجلس افزود: شبیه خوانان استاد حاج حسن مجللی، مصطفی مجللی، ابراهیم سلیمانی، مجتبی مرادی، غلامعلی کابوسی، غلامعلی سرلکی، سعید خرمی، حمید پویانفر، مهدی اسماعیلی، قاسم برزآبادی و سید علی دهلقی حسینی از جمله شبیه خوانان اراکی هستند که در این مجلس به ایفای نقش می‌پردازند.

  •  رئیس سازمان فرهنگی هنری و اجتماعی شهرداری اراک بیان کرد: تعزیه وفات ام البنین (س) از نسخه‌های غریب تعزیه است که تا کنون اجرا نشده و توسط اسماعیل مجللی کشف و تنظیم شده است.

او ادامه داد: از شاعر این نسخه هیچ رد و نشانی به جای نمانده، اما ادبیات این مجلس طبق اظهارات اسماعیل مجللی  دقیقا ادبیات قرن ۱۹ ایران است و اشعار از استحکام خاصی برخوردار می‌باشند و همزمان با سالروز وفات حضرت ام البنین به همت شهرداری اراک برای نخستین بار شاهد اجرای این مجلس تعزیه در اراک خواهیم بود و از این تعزیه رونمایی خواهد شد.