برخورداری بیش از سه هزار خانوار مددجو از کمک هزینه اجاره مسکن

 مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان شمالی گفت: در خراسان شمالی سه هزار و ۵۳۴ خانوار مددجوی مستاجر وجود دارد که تمامی آن‌ها از خدمات اجاره مسکن و یا ودیعه مسکن این نهاد بهره‌مند شدند.

مجید الهی راد گفت : کمیته امداد خراسان شمالی برای هر یک از این خانوار‌ها ماهیانه مبلغ ۵ میلیون ریال بابت کمک هزینه اجاره مسکن پرداخت می‌کند.

او گفت :  سقف وام ودیعه مسکن تا مبلغ ۸۰۰ میلیون ریال است که از ابتدای امسال تاکنون به ۲۲۵ خانوار وام ودیعه مسکن پرداخت شده است.

مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان شمالی گفت: از ابتدای امسال تاکنون تعداد ۲۲۵ فقره وام ودیعه مسکن مجموعا به ارزش ۶۲ میلیارد و ۸۸۰ میلیون ریال از طریق صندوق قرض الحسنه امداد ولایت و بانک مهر پرداخت شده است.

الهی راد گفت: در خراسان شمالی ۵۳ هزار و ۳۰۵ خانوار تحت حمایت کمیته امداد قرار دارند و از خدمات مختلف این نهاد بهره‌مند هستند که از این تعداد ۳ هزار و ۵۳۴ خانوار مستاجر هستند.