واکسیناسیون تکمیلی اتباع خارجی زیر ۱۵ سال در دشتستان آغاز شد

واکسیناسیون تکمیلی اتباع خارجی زیر ۱۵ سال در دشتستان آغاز شد

ماریا خویش‌دوست افزود: ارائه واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال و سرخک برای کودکان غیر ایرانی زیر ۱۵ سال، از دهم دی‌ همزمان با دیگر نقاط استان در مراکز، خانه‌های بهداشت و پایگاه‌های سلامت شهرستان دشتستان آغاز شده است و تا یک ماه ادامه دارد.

به گفته او، مشخصات ۱۵ هزار و ۲۰۱ نفر از اتباع در سامانه الکترونیک سیب (سلامت) ثبت شده‌است و مراقبین سلامت و بهورزان خدمات بهداشتی به آنان ارائه می‌دهند. همچنین طبق این سامانه ۶ هزار و ۵۶۴ کودک زیر ۱۵ سال اتباع خارجی باید در این پویش واکسن سرخک و فلج اطفال تکمیلی دریافت کنند.

رئیس شبکه بهداشت و درمان دشتستان ادامه داد: تزریق واکسن مهم‌ترین اقدام برای سلامت کودکان است و این کار به اتباع ایرانی و غیر ایرانی به صورت رایگان انجام می‌شود.

رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: مهم‌ترین هدف از اجرای این پویش، آشنا کردن اتباع غیر ایرانی با واحد‌های ارائه‌دهنده خدمات بهداشتی برای تداوم دریافت خدمات در درازمدت است.