کشف سکه‌های تاریخی در بافت

سرهنگ محمود بیدشکی گفت: در پی دریافت اخباری مبنی براینکه چند نفر حین خاکبرداری به کوزه‌های حاوی سکه‌های قدیمی دست یافته و قصد فروش آن‌ها را دارند که موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران پلیس آگاهی این شهرستان قرار گرفت.

او افزود: با انجام اقدامات اطلاعاتی و با بررسی موضوع توسط ماموران، محل نگهداری اقلام تاریخی شناسایی و پس از هماهنگی با مقام قضائی در بازرسی از محل، ۴۹۲ عدد سکه نقره دوران قاجاریه کشف شد.

سرهنگ بیدشکی گفت: طبق بررسی‌های به عمل آمده و نظریه کارشناسان میراث فرهنگی، سکه‌های کشف شده متعلق به عصر قاجاریه بوده وارزش آن‌ها ۱۰ میلیارد ریال برآورد شده است.

فرمانده انتظامی شهرستان بافت با اشاره به دستگیری یک متهم در این رابطه، گفت: وی پس از تشکیل پرونده اولیه جهت سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شد.