هدفگذاری باسواد کردن بیش از ۳۰ هزار نفر در خوزستان

مسعود حمیدی نژاد در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه ضمن عرض تسلیت شهادت حضرت زهرا (س) گفت: همانطور که  امام خمینی (ره) انقلاب جمهوری اسلامی را نهضت نامید سواد آموزی که حرکتی جهادی و انقلابی است  را نیز نهضت نامگذاری کرد.

به گفته او، آمار بیسوادی بعد از انقلاب از حدود ۵۰ درصد به کمتر از ۷ درصد رسیده است.

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان با بیان اینکه برای جمهوری اسلامی و اسلامی که شعارش  فراگیری علم از گهواره تا گور است حتی وجود یک نفر بیسواد نیز زیاد است، گفت: نهضت سواد آموزی تعطیل بردار نیست و شعار نهضت سواد آموزی و حرکت در این مسیر  همچنان تاباسواد کردن همه مردم تداوم دارد.

او ادامه داد: در سال‌های اول انقلاب در هر خانه‌ای چند نفر بیسواد یا کم سواد  وجود داشت، اما امروز باید با ذره بین به دنبال بیسوادی گشت.

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان می‌گوید: نیرو‌های آموزش دهنده  برای ریشه کن کردن بیسوادی در استان وجود دارند  که تلاش و پیگیری  می‌کنیم مشکل استخدام معلمان نهضت نیز حل شود.

مسعود حمیدی نژاد گفت: مردم و مساجد به گفته حضرت امام سنگر هستند واین سنگر‌ها  فقط برای خدمت رسانی در ایام جنگ نیست بلکه در تمام جبهه‌ها اعم از جبهه تبیین، رفع مشکلات اقتصادی، اجتماعی و زدودن محرومیت‌ها از محلات باید نقش سنگری خود را حفظ کند.

او با بیان اینکه مساجد برای همه مردم  باید مامن باشد، گفت:  مردم باید به کمک آموزش و پرورش بیایند و در شناسایی افراد کم سواد و بیسواد کمک کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان ادامه داد: معتمدین و ائمه جمعه باید مردم را پای کار بیاورندو ما آمادگی پشتیبانی و حمایت از افراد کم سواد و بیسواد را داریم.

آقای حمیدی نژاد از عموم مردم و مسئولان خواست  برای گسترش فرهنگ سواد آموزی و ریشه کن کردن بیسوادی در خوزستان نهایت همکاری را داشته باشند.

او با بیان اینکه در زندان‌ها نیز افراد کم سواد و بیسواد وجود دارند، گفت: افراد آموزش دهنده نیز با حضور در  زندان‌ها به زندانیان کم سواد و بیسواد آموزش می‌دهند.  

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان با اشاره به اینکه همانطور که مومنان در بسیاری از فعالیت‌ها نذر دارند،  نذر سواد آموزی نیز راه اندازی شود، ادامه داد: این نذر می‌تواند مالی یا در اختیار گذاشتن مکانی برای سواد آموزی و ... باشد.

مسعود حمیدی نژاد گفت: مدیران و معلمان مدارس را برای نوبت بعد از ظهر آماده کنند و در اختیار سوادآموزان قرار دهند.

به گفته او، مسابقات منطقه‌ای سوادآموزی در هفته سوادآموزی برگزار می‌شود.