پیگیری درخواست شهروند خبرنگار؛
برای نصب علائم در جاده روستاهای حسین آباد کالپوش و پنو در گالیکش اقدام خواهد شد+ فیلم

یک شهروند خبرنگار با ارسال فیلمی از جاده کوهستانی بدون علائم در گالیکش به سمت روستای حسین آباد کالپوش و روستای پنو، درخواست رسیدگی به این موضوع را داشت.

خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان گلستان برای پیگیری این موضوع، با معاون راهداری اداره کل حمل و نقل جاده‌ای گلستان گفتگو کرد.

بیکی در این باره گفت: طول این جاده ۷ کیلومتر است که ۳ و نیم کیلومتر آن در استان گلستان و ۳ و نیم کیلومتر نیز در استان سمنان قرار دارد.

او ادامه داد:با توجه به اعتباراتی که در اختیار داریم اقدام به نصب تابلو می‌کنیم، اما در بعضی از موارد این علائم به سرقت می‌رود.

بیکی گفت: اخیرا در جاده‌ها، علائم پلاستیکی و کامپوزیتی که غیرقابل بازیافت است نصب می‌شود.

معاون راهداری اداره کل حمل و نقل جاده‌ای گلستان گفت:علائم این جاده مجدد بررسی می‌شود و نسبت به نصب تابلو و انجام خط کشی اقدام خواهد شد.

فیلم این شهروند خبرنگار نشان می‌داد که جاده کوهستانی گالیکش به سمت روستای حسین آباد کالپوش و روستای پنو، علائم راهنمایی و رانندگی ندارد و عنوان شده بود که رانندگان هنگام تردد از این جاده با مشکلاتی مواجه می‌شوند.

در ادامه فیلم ارسالی شهروند خبرنگار از این جاده را ببینید.

 

{$sepehr_media_17015134_400_300}