۹۲ مصوبه برای توسعه چایپاره

استاندار آذربایجان‌غربی روز جمعه در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به اینکه رهاورد نوزدهمین سفر شهرستانی اش ۹۲ مصوبه برای توسعه شهرستان چایپاره بود گفت: از این تعداد، ۷۶ مصوبه در حوزه عمرانی و ۱۶ مصوبه نیز در حوزه‌های اقتصادی در راستای توسعه این شهرستان اجرایی خواهد شد.

محمدصادق معتمدیان افزود: در این سفر یک روزه از روستا‌ها و بخش‌های این شهرستان بازدید میدانی انجام شد و مدیران از نزدیک در جریان مشکلات و مطالبات مردم قرار گرفتند.

وی با اشاره به بازدید از برخی واحد‌های تولیدی این شهرستان، اظهار کرد: در این بازدید‌ها ستاد رفع موانع تولید آذربایجان‌غربی برای رفع مشکلات این واحد‌های اقتصادی و تولیدی تصمیمات لازم را اتخاذ کردند.

استاندار آذربایجان‌غربی به دیدار با نخبگان، فعالان سیاسی، اجتماعی و رسانه‌ای در این سفر یک روزه اشاره کرد و گفت: طی این جلسه سعی بر آن شد تا هم اندیشی لازم برای توسعه این شهرستان صورت گیرد که خروجی قابل قبولی نیز داشت.

وی در رابطه با برگزاری جلسه شورای توسعه و برنامه ریزی آذربایجان‌غربی در شهرستان چایپاره، بیان کرد: مصوبات انجام شده باید ر مسیر توسعه این منطقه اجرا شود.

معتمدیان بر توسعه زیرساخت‌های منطقه، پروژه‌های مدیریت شهری، احداث راه‌های روستایی، فرعی و اصلی و تکمیل طرح‌های بهداشت درمانی و آموزشی در شهرستان چایپاره تاکید کرد.

وی اتمام طرح پایاب سد این شهرستان را از مطالبات مردمی این منطقه دانست و اضافه کرد: اتمام این طرح از مصوبات سفر ریاست جمهوری است که عملیات اتمام آن به زودی آغاز و تا سال آینده به بهره برداری خواهد رسید.

استاندار آذربایجان‌غربی ادامه داد: اتمام این سد نقش به سزایی در توسعه اقتصادی و کشاورزی این منطقه بر عهده دارد.

وی بخش کشاورزی را یکی‌از پیشران‌های توسعه اقتصادی منطقه دانست و یادآور شد: مطالعات در حوزه معادن و ارائه تسهیلات به توسعه بهش کشاورزی گلخانه‌ای در این منطقه در دستور کار قرار دارد.