رییس دادگستری جیرفت خبر داد:
مصالحه ۳ هزارو ۹۲۱ پرونده درشورا‌های حل اختلاف جیرفت

 اصغر ستایی مختاری با قدردانی از تلاش اعضا و کارکنان شورا‌های حل اختلاف در امر صلح و سازش، گفت:از ابتدای سال جاری، نسبت پرونده‌های مصالحه شده به پرونده‌های قابل صلح در این حوزه قضایی، ۵۳ درصد بوده است.

این مقام قضایی با بیان اینکه تاکنون  ۲۴ هزارو ۵۶۷ ابلاغیه الکترونیکی به اشخاص ابلاغ شده است، افزود:طبق اعلام آمار شعب ویژه زندان شورا‌های اختلاف شهرستان جیرفت از ابتدای سال، تعداد ۱۰۵ فقره پرونده وارده داشته که خوشبختانه تعداد ۱۰۲ پرونده رسیدگی و مختومه شده اند.

ستایی مختاری گفت: شعبه ویژه زندان این شهرستان تا شهریور سال جاری ۶۸ پرونده به سازش رسانده و ۴ مددجورا نیز از زندان آزاد کرده است.

وی تصریح کرد: از ابتدای سال جاری تعداد ۳ هزارو ۹۲۱ فقره پرونده با تلاش وکمک اعضا وکارکنان شورای حل اختلاف شهرستان جیرفت به مصالحه و سازش رسیدند که با توجه به جمع بندی ها، ۵۳ درصد از پرونده‌های موجود نسبت به سایر پرونده‌های قابل صلح، به صلح وسازش ودریافت عفو وگذشت ختم شده اند.