عنوان سوم محمودآباد در لیگ ملی بسکتبال ۳ نفره

هفته دوم لیگ برتر بسکتبال سه نفره که با شرکت ۲۷ تیم از ۱۷ استان برگزار شد که  تیم محمودآباد بعد از پدافند کهگیلویه و بویراحمد و پیشگامان صومعه سرا بر سکوی سومی این رقابت‌ها ایستاد و جایزه ۴۰ میلیون ریالی این مرحله را به خود اختصاص داد.

تیم بسکتبال ۳ نفره محمودآباد با نفراتی، چون میثم قاسمی، محمد اسماعیل طهماسبی، مرصاد اسماعیل پور، سید ابوالفضل طهماسبی و علی فتحی تحت عنوان کوچین در این دوره از رقابت‌ها شرکت کرد.

این تیم در دور گروهی تیم‌هایی از امیر فلاور شاپ درود، پیشگامان صومعه سرا و در دور حذفی تیم ایلام را از پیش رو برداشت و به نیمه نهایی صعود کرد.

تیم کوچین محمودآباد در مرحله ماقبل فینال به دلیل فشردگی بازی‌ها وعدم فرصت مناسب برای ریکاوری نتیجه را به پدافند کهگیلویه و بویراحمد واگذار و در رده بندی ملوان بندر انزلی را شکست داد و بر سکوی سومی این رقابت‌ها ایستاد.

هفته دوم این رقابت‌ها روز جمعه به میزبانی قزوین برگزار شد.