رئیس‌کل دادگستری کردستان:
مرگ مشکوک شهروند کامیارانی در دست بررسی است

در جریان اغتشاشات ۲۴ آبان در کامیاران، فردی به نام فواد محمدی فوت کرد که رسانه‌های معاند مدعی شده‌اند که نیروهای نظامی و انتظامی آن راه کشته‌اند.

 رئیس‌کل دادگستری استان کردستان در مورد فوت مشکوک این فرد به نام "فواد محمدی" در اغتشاشات شهرستان کامیاران اظهار داشت: بنابر تحقیقات اولیه صورت گرفته، این شخص در جریان اغتشاشات روز ۲۴ آبان و از فاصله ۲۰ متری با گلوله جنگی کشته شده است.

حجت‌الاسلام حسینی تیراندازی ماموران به شهروندان را تکذیب کرد و افزود: بنابر دستورالعمل صادر شده ماموران نظامی و انتظامی کامیاران در جریان اغتشاشات و حضور در سطح شهر به هیچ وجه سلاح جنگی همراه ندارند.

او اوضاع کنونی شهرستان کامیاران را آرام توصیف کرد و گفت: از همان لحظه فوت این فرد در دادگستری شهرستان کامیاران پرونده قضایی تشکیل شده و تحقیقات تا روشن شدن این موضوع ادامه خواهد داشت.

گفتنی است؛ در جریان اغتشاشات اخیر کامیاران پاسدار رضا آذربار با شلیک گلوله افراد ناشناس به شهادت رسید.