مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کرمان خبر داد؛
ارتقای تکنولوژی ۳Gو ۴G در روستا‌های بافت و ارزوئیه

ارتقای تکنولوژی ۳Gو ۴G روستا‌های بافت و ارزوئیهحسین ساجدی فر از ارتقای سایت‌های جدید خبر داد و  گفت: برای ارتقای تکنولوژی ۳G و ۴G در ۴ روستای شهرستان بافت و ارزوئیه، ۶۷ میلیارد ریال اعتبار از محل اعتبارات طرح توسعه خدمات عمومی اجباری روستایی (uso) اختصاص یافت. 

  او افزود: یک سایت جدید تلفن همراه اپراتور«های وب» با تکنولوژی ۳G و ۴G  برای تامین ارتباط و اینترنت روستای علی آباد اشکفتی از توابع شهرستان بافت در این روستا راه اندازی شده است.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان بیان کرد: همچنین یک سایت جدید همراه اول با تکنولوژی ۲G و ۴G در روستای احمدآباد۱ شهرستان بافت احداث شده است.

به گفته او با نصب و راه اندازی این سایت، مردم این منطقه با توجه به دسترسی خدمات شبکه ارتباطی، می‌توانند بسیاری از مشکلات خود را حل کنند.

ساجدی فر از ارتقای  تکنولوژی ۲سایت اپراتور همراه اول خبر داد و افزود: روستا‌های چهارکهن در شهرستان بافت و قلعه نو در شهرستان ارزوئیه به تکنولوژی ۴G ارتقا پیدا کرده اند.