اذعان سازمان ملل به تاثیر ویرانگر تحریم غرب علیه سوریه

النا دوهان درباره اقدامات قهری یکجانبه در اشاره به محاصره اقتصادی و تحریم‌های یکحانبه غربی‌ها علیه سوریه گفت: تحریم‌های یکجانبه تاثیری ویرانگری بر همه بخش‌های زندگی در سوریه داشته است.

به گزارش اسپوتنیک، گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد پس از یک سفر ۱۲ روزه به سوریه گفت: از مشاهده آثار وحشتناک و گسترده اقدامات قهری یکجانبه بر حقوق بشر و اوضاع انسانی سوریه شگفت زده شدم.۹۰ درصد مردم سوریه زیر خط فقر زندگی می‌کنند و جامعه جهانی باید با این ملت همبستگی و به آن‌ها کمک کند.

وی تصریح کرد: از جامعه جهانی و بویژه کشور‌های تحمیل کننده این تحریم‌ها می‌خواهم که به آثار ویرانگر تحریم‌ها توجه کنند و اقدامات فوری و ملموسی را براساس قوانین بین المللی حقوق بشر، درباره همراهی افراطی شرکت‌ها و بانک‌ها با این تحریم‌ها انجام دهند.از کشور‌هایی که این اقدامات یکجانبه را در قبال سوریه انجام داده اند می‌خواهیم که آن را فورا لغو کنند.

وی افزود:  تاکنون رنج‌های و بدبختی‌های زیادی به چشم دیده ام، اما اکنون گمان می‌کنم که امید درحال از بین رفتن است.

 دولت سوریه بار‌ها خواستار لغو فوری و غیر مشروط تحریم‌های اقتصادی، یکجانبه و غیر قانونی آمریکا و اروپا شده بود. پیشتر بسام صباغ، نماینده سوریه در سازمان ملل در شورای امنیت تصریح کرده بود که تحریم‌های مذکور موجب درد و رنج ملت سوریه شده است و تحقق ثبات در کشورمان مستلزم نابودی گروهک‌های تروریستی و پایان دادن به اشغالگری آمریکا و ترکیه است.